OUTDOOR RESEARCH

OUTDOOR RESEARCH – LEVEN IS EEN AVONTUUR EN DE BESTE UITRUSTING MAAKT HET NOG LEUKER!

Het is 1981, een briljante wetenschapper en avonturier genaamd Ron Gregg zag zijn bevroren partner per helikopter geëvacueerd worden van een gletsjer in het Denali national park. Enkele maanden had hij al plannen gemaakt om een nieuwe route op een authentieke en pure wijze te volbrengen; 100 mijl skiën van het laatste stukje openbare weg weg tot aan de voet van de klim. Halverwege de top eindigde de reis door een probleem met een paar eenvoudige beenkappen (Gamashen). Koppig genoeg om door te gaan tot het einde weigerde Ron een plek in de helikopter en daalde alleen af voor een tocht van twee weken. Al nadenkend wat er was gebeurd besefte hij dat een oplossing voor het probleem en het nastreven van zijn passie voor avontuur niet zomaar te combineren waren. Aan het einde van deze tocht wist hij het zeker: hij zou niet meer terugkeren naar zijn oude baan maar een eigen bedrijf starten.

Outdoor Research® is jaren geleden vanuit deze passie ontstaan: goed uitgerust op pad gaan in de natuur. Het is de drijfveer bij alles wat OR doet. Gepassioneerd werken aan nieuwe uitvindingen en steeds betere oplossingen om nog beter en comfortabeler moeder natuur en de elementen te trotseren. Maar het is meer dan alleen de spullen die zij maken, ze zijn deel van een gemeenschap van vrienden, verbonden door een gezamenlijke behoefte om buiten te zijn. Toegewijd aan het verkennen van outdoor passies en uitdagingen in de bergen, wateren en woestijnen.

Ron Gregg bouwde Outdoor Research met het idee dat het leven een avontuur is en de beste uitrusting maakt het nog leuker. Helaas is hij, meer dan 10 jaar geleden, tragisch om het leven gekomen in een lawine. Zijn erfenis is nog steeds die belangrijke kernwaarde binnen Outdoor Research.

Taurusoutdoor biedt momenteel een beperkte collectie van de beste handschoenen van Outdoor Research aan. Deze handschoenen zijn kenmerkend voor de super kwaliteit die Outdoor Research biedt; zeer functioneel, duurzaam en comfortabel.

Outdoor Research: Ontworpen door avontuur.

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »