Klantenservice

Hoe kunnen wij helpen?

We staan je graag persoonlijk te woord om uitleg te geven, een toelichting te geven of gewoon te adviseren over gebruik of maat. Het kan soms voorkomen dat er bijvoorbeeld een maat of kleur niet beschikbaar is van je favoriete kledingstuk of dat iets niet geheel duidelijk is. Het kan helaas ook wel eens voorkomen dat er een artikel wordt geleverd met een productiefout of artikelen niet naar tevredenheid worden afgeleverd. Heel vervelend en wij willen daarom je vraag altijd beantwoorden, je tip serieus nemen en je klacht altijd naar tevredenheid oplossen. We willen dus goed naar je luisteren en een goede oplossing zoeken. In ieder geval kun je er zeker van zijn dat wij daarvoor altijd te bereiken zijn op onderstaande wijze:

E-Mail

Klantenservice: [email protected]

Informatie: [email protected]

U krijgt van ons altijd binnen 24 uur bericht terug.

Postadres

Wij hebben geen fysieke winkel, maar zijn een 'Web-only' bedrijf.

Teamwear.nl
KvK 70482675
BTW NL218611432B01
IBAN NL55 RABO 0155 1235 99
Rabobank Heerde

Klachtafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.

U kunt mailen naar:
[email protected]


Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.


Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Onze gegevens:

Klantenservice:

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »