Disclaimer

Teamwear.nl

De inhoud van deze website is onder controle of in bezit van Teamwear.nl en wordt beschermd door universele auteursrechten. De inhoud mag u alleen downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden. Het is niet toegestaan de inhoud te wijzigen of te vermenigvuldigen. 

De website van Teamwear.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Teamwear.nl streeft naar juistheid, actualiteit en volledigheid van de informatie, producten en diensten op deze site.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden van de site.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, handelsfoto’s en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Teamwear.nl,  haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve ter identificatie van de producten of diensten.

Het logo van Teamwear.nl en de lay-out en vormgeving van deze website zijn eigendom van Teamwear.nl en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Teamwear.nl.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Deze disclaimer is opgesteld op 9 oktober 2019 en kan zonder vooraankondiging worden gewijzigd indien noodzakelijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »