Betaalmethoden

iDeal
Klanten uit Nederland kunnen met iDeal zonder extra kosten direct online betalen. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van de betaling, kunnen wij meteen met je bestelling aan de slag. Het is beschikbaar als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. Voor meer informatie, bezoek de Ideal website.

Aan het betalen met iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

Bancontact en Mister Cash
Klanten uit België kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Net als bij het Nederlandse Ideal biedt Bancontact en Mister Cash als consument de zekerheid dat je vertrouwd, veilig en gemakkelijk internetbankiert. Als je over een Belgische betaalkaart beschikt reken je snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van de bank i.e. Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Voor meer informatie, bezoek je de Bancontact/ MrCash website.

Aan het betalen met Mister Cash zijn geen extra kosten verbonden.

ING Home’Pay
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Aan het betalen met ING Home'Pay zijn geen extra kosten verbonden.

KBC-betaalknop
Veilig en vertrouwd betalen kan via de KBC-betaalknop. Onze Belgische klanten kunnen via hun vertrouwde online bankomgeving aankopen doen.

Aan het betalen met de KBC-betaalknop zijn geen extra kosten verbonden.

PayPal
PayPal is een snelle en eenvoudige wijze van betalen. Het is een veel gebruikte methode voor internationaal online betalingsverkeer. Om van deze methode gebruik te maken, heb je een PayPal rekening nodig. Deze open je snel en eenvoudig op PayPal.

Aan een betaling met PayPal zijn geen extra kosten verbonden.

Achteraf betalen mogelijk via Paypal 

Hoe werkt achteraf betalen bij PayPal (ook wel 'uitgestelde capture' genoemd) en wat is een uitgestelde bankbetaling?
Via een uitgestelde bankbetaling kunt u geld van uw bankrekening naar de PayPal-rekening van een andere gebruiker overmaken. Een uitgestelde bankbetaling verschilt van een directe overboeking omdat dit geen directe betaling is. Zodra u de uitgestelde bankbetaling initieert, wordt het bedrag van uw bankrekening afgeschreven. De ontvanger (Taurusoutdoor.nl) ontvangt het geld na 6 tot 10 werkdagen. Kijk voor meer informatie over deze betaalmethode op PayPal.

Aan een achteraf betaling met PayPal zijn geen extra kosten verbonden.

Met uw creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard, Maestro), betaalt u veilig in onze beveiligde betaalomgeving. Bij het afrekenen geef je het kaartnummer, vervaldatum en de 3-D fraude code in. Bij de 3D check zijn ook de drie cijfers op de achterkant van jouw creditcard nodig. Zou iemand de voorzijde van een kaart hebben ‘afgekeken’ dan kan hij geen betaling met jouw kaart maken op ons betaalplatform.

Aan een betaling via creditcard zijn geen extra kosten verbonden.


Achteraf betalen met Billink; betalen nadat u het pakket heeft ontvangen. Het hele betaalproces wordt in dit geval overgenomen door Billink.

Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink uw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval u wel bent toegelaten zal uw bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. U ontvangt namens de webwinkel het product en namens Billink een factuur per e-mail. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Wanneer u Billink achteraf betalen als betaalmethode heeft gekozen ontvangt u van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. U dient uw betaling na 14 dagen te verrichten aan de hand van deze e-mail van Billink. U betaalt dus aan Billink.

Meer informatie over achteraf betalen via Billink vindt u hier: www.billink.nl

De Billink gebruikersvoorwaarden vindt u hier: Billink voorwaarden consumenten.

Voor vragen over Billink kunt u hier terecht: Telefonisch via 0900-04 00 031 & per email:  [email protected]

Aan een betaling via Billink zijn bij Taurusoutdoor geen extra kosten verbonden.

Vooraf betalen via een bankoverschrijving.

Deze manier van betalen is een vertrouwde betaalmethode, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, waarmee nationaal en internationaal online betaald kan worden. Kies voor de betaaloptie "Bankoverschrijving” bij de afronding van jouw bestelling. Je ontvangt per mail de gegevens om de betaling te kunnen doen. Zo kun je snel en veilig het te betalen bedrag overmaken naar ons ING rekeningnummer: Teamwear.nl, IBAN: NL55 RABO0155123599. Je vindt dit bankrekening nummer overigens ook in de bevestigingsemail met digitale factuur die je direct ontvangt nadat je een bestelling hebt afgerond. Vermeld bij betaling per overboeking altijd je ordernummer als betalingskenmerk zodat wij direkt de bestelling kunnen afhandelen.

Aan een betaling via bankoverschrijving zijn geen extra kosten verbonden. 

Let op: bij deze manier van betalen ontvang je geen acceptgiro! 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »